Dienstverleners

BETONADVIES Gijko bv

Contactpersoon afbeelding

Adres

  • Oostjachtpark 12

  • SINT NIKLAAS
  • 9100

Contactpersoon

  • Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
  • 03 771 49 28

Overige informatie

 

Onze activiteiten zijn toegespitst op begeleiding en kwaliteitszorg binnen de betonindustrie, schade expertise, schadediagnose van gedegradeerde constructie-elementen en het verhuren van laboratorium faciliteiten en van technische apparatuur.

Met onze kwaliteitszorg ondersteunen wij cementverwerkers in het ontwikkelen van accurate recepten en begeleiden wij de betonnijverheid naar het behalen van kwaliteitslabels zoals CE, BENOR en KOMO.

Onze diensten betreffende schade expertise zijn erop gericht bestaande betonconstructies te testen en te kwalificeren naar hergebruik. Met deze activiteiten richten wij ons zowel naar publieke diensten, bedrijven als particuliere klanten.

Een derde domein van activiteiten is in het verhuur van diensten en technische apparatuur (destructieve en niet-destructieve meettechnieken). Wij stellen graag ons laboratorium ter beschikking voor het uitvoeren van zowel kleinschalige als grootschalige proefprogramma’s, al dan niet onder begeleiding van onze ervaren betontechnologen. Ook de huur van gespecialiseerde toestellen voor gebruik op locatie is mogelijk. Dit kan eventueel in samenwerking met ons zusterbedrijf Macben.

Contactformulier

Stuur een E-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.