Dienstverleners

CIBO

Contactpersoon afbeelding

Adres

  • Snellegemstraat 2 d
  • JABBEKE
  • 8490

Contactpersoon

  • Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
  • 0475 48 82 13
  • 050 70 50 85
  • 0475 48 82 13

Download informatie als: vCard

Overige informatie

Het uitgangspunt van elk deskundig advies is een diepgaande diagnose van de aanwezige problematiek(en).  Een diagnose moet de problematiek(en) eerst en vooral identificeren en kwalificeren en anderzijds waar mogelijk ook kwantificeren.

Een diagnose maakt het mogelijk om een lastenboek op te stellen dat focust op de aanwezige problematiek(en).  De manier van aanpak kan duidelijker beschreven worden.

Een oordeelkundige keuze van systemen en producten wordt mogelijk, nauwer afgestemd op de te behandelen problematiek(en), op de producten onderling (compatibiliteit) alsook op de belastingen die het bouwwerk ondervindt vanwege zijn aggresieve omgeving of specifieke functie.

Chemie in Bouw staat tijdens de uitvoeringfase in voor een inspectie van de werken van hoofd- en onderaannemers.  Geen werfwandeling of werftoerisme, maar een kritische en opbouwende inspectie met duurzaamheid als uiteindelijk doel.

Chemie in Bouw is eveneens erkend door gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen en faciliteert de communicatie tussen leden van het bouwteam en de verzekeringsmakelaar of verzekeraar.

De inspectieopdracht kan desgewenst gekoppeld worden aan een garantieverzekering, een zaakschadeverzekering die schade aan het uitgevoerde werk dekt binnen een periode van 10 jaar na voorlopige oplevering.  Dit is fundamenteel verschillend van meer gekende aansprakelijkheidsverzekeringen ABR (allle bouwplaatsrisico's), Beroeps- en Burgerlijke Aaansprakelijkheid en Decenale polis dewelke focussen op gevolgschade en niet onmiddellijk op het eigen werk.

In geval van vroegtijdige schade aan uw bouwproject biedt Chemie in Bouw deskundige expertise : een oriënterend onderzoek voor de bouwheer, een technische expertise tussen partijen, assistentie aan gerechtsexperten bij juridische geschillen.

Contactformulier

Stuur een E-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.